Hot dogy na grile s cesnakovou majonézou

 | 

Čas prípravy: 

30

 min

Čas varenia: 

15

 min

Ingrediencie

Pre 2 osoby:

Ingrediencie

Pre 2 osoby:

Nutričné hodnoty

banner billa

Hot dogy na grile sú letný hit. Rýchle, obľúbené a dochutíte si ich podľa svojich detí, priateľov, či príležitosti, na akú ich chystáte. Tie naše sú z kváskových bagiet a kvalitných slovenských paprikových párkov,

Večera na grile k poháru studeného piva

Postup:

  1. Bagety narežeme pozdĺžne, ale neprekrojíme ich celkom. Párky narežeme drobnými zárezmi. Poukladáme spolu na gril.
  2. Kapustu nakrájame ne tenké pásiky a dáme ju do misky. Pridáme červený vinný ocot, olej a soľ a premiešame.
  3. Cesnak popučíme a nakrájame a vmiešame do majonézy.
  4. Bagety najskôr potrieme hrubozrnnou horčicou. Vložíme do nich párky, pridáme cesnakovú majonézu a chrumkavú ochutenú kapustu.
  5. Hneď podávame.