Nepečená kokosová roláda
Postup:
- Maslové sušienky dáme do väčšieho plastového sáčku a pomocou valčeka ich rozdrvíme na prach.
- Ostatné ingrediencie na cesto pridáme do rozdrvených sušienok a lyžicou ich riadne premiešame. Ručne z prísad vymiesime kompaktné cesto, ktoré vyvaľkáme medzi dvomi hárkami papiera na pečenie. Okraje cesta obrežeme nožom, aby sme dostali pekný rovnomerný obdĺžnik.
- Na plnku rozmixujeme kokos, kokosový tuk a med, podľa možností na čo najkrémovejšiu konzistenciu. Plnku nanesieme na rozvaľkané cesto a uladíme ju na povrchu.
- Pomocou papiera cesto s plnkou opatrne zrolujeme do rolády, zabalíme do alobalu a necháme cez noc stuhnúť v chladničke.
- Opatrne nakrájame a podávame.