Jablkovo-mandľové smoothie

 | 

Čas prípravy: 

 min

Čas varenia: 

 min

Kulinárium Redakcia
Kulinárium Redakcia

 | 

Čas prípravy: 

 min

Čas varenia: 

 min

Ingrediencie

Na 1 porciu:  

 

Ingrediencie

Na 1 porciu:  

 

Nutričné hodnoty

Web Banner 2120x455px (str. 3)

Tučný tvaroh si spolu s tukom v sebe zachoval viac minerálov a vitamínov ako jeho „light“ verzia. Jedná sa napríklad o vitamín A, ktorý je kritickým pri využití vápnika z tvarohu. Jablká sú aj vzhľadom na genotyp väčšiny z nás najvhodnejším a najprirodzenejším ovocím. Škorica pomáha regulovať hladinu cukru v krvi a tým pádom nepriamo podporuje aj fyzickú zdatnosť, ktorá je esenciálna pre zachovanie pevných kostí a zdravých kĺbov.

Multifunkčné jablkovo-mandľové smoothie

Postup:

  1. Vopred namočené mandle v šupke spolu s nakrájaným jablkom vložíme do mixéra.
  2. Pridáme tvaroh s medom a škoricou.
  3. Na záver čistú, prefiltrovanú vodu podľa toho, akú konzistenciu chceme dosiahnuť.