Chrumkavé, zlatisté a šťavnaté kuracie krídielka Buffalo - americké jedlo, ktoré vám zamastí prsty a vyčarí úsmev na tvári.
Postup:
-
Ingrediencie na marinádu zmiešajte v miske.
-
Marinádu nalejte na kuracie krídelká a premiešajte.
-
Kuracie krídelká rozložte na plech vystlaný papierom na pečenie.
-
Prikryte ich ďalším papierom na pečenie a dobre uzavrite. Plech vložte do predhriatej rúry a pečte asi 40 minút pri teplote 180 °C.
-
V ďalšej miske zmiešajte prísady na omáčku. Krídelká vyberte z rúry, odstráňte papier a potrite ich omáčkou.
-
Grilujte ďalších 10 až 15 minút.
Tip:
Krídelká podávajte s omáčkami podľa vlastného výberu – s kyslou smotanou, majonézou alebo pikantným kečupom.