Bryndzový koláč s karamelizovanou cibuľou

 | 

Čas prípravy: 

45

 min

Čas varenia: 

25

 min

Ingrediencie
  • 1 vajce
  • 3 červené cibule
  • 1 pór
  • čierne korenie
  • 1 PL trstinového cukru
  • Ingrediencie
  • 1 vajce
  • 3 červené cibule
  • 1 pór
  • čierne korenie
  • 1 PL trstinového cukru
  • Nutričné hodnoty

    banner billa
    Bryndzový koláč s cibuľkou je kombinácia klasických chutí v delikátnejšom prevedení.

    Bryndzový koláč s cibuľou a pažítkou je klasická gurmánska záležitosť

    Postup:

    1. Lístkové cesto rozložíme na okrúhly plech a poprepichujeme ho vidličkou. Prekryjeme papierom na pečenie a zaťažíme strukovinou. Dáme piecť na 180 stupňov Celzia na cca. 10 min.
    2. Papier s fazuľou odstránime.
    3. Na panvici rozpustíme cukor.
    4. Cibuľu nakrájame na pekné kolieska a opatrne opečieme na karamelizovanom cukre.
    5. Opatrne rozložíme karamelizovanú cibuľu a pór.
    6. Bryndzu vymiešame s kyslou smotanou a vajíčkami. Vylejeme na predpečený koláč a dáme piecť na ďalších aspoň 15 až 20 minút.