Kuracie rezne obaľované v parmezáne a orechoch

 | 

Čas prípravy: 

31

 min

Čas varenia: 

15

 min

Ingrediencie

Na kuracie rezne:

  • Soľ, kurkuma
  • Na dresing:

  • Korenia, cesnak, soľ
  • Na zeleninovú oblohu:

    • Mrkva
    • Ľadový šalát
    • Soľ, olej a citrón
    Ingrediencie

    Na kuracie rezne:

  • Soľ, kurkuma
  • Na dresing:

  • Korenia, cesnak, soľ
  • Na zeleninovú oblohu:

    • Mrkva
    • Ľadový šalát
    • Soľ, olej a citrón

    Nutričné hodnoty

    Web Banner 2120x455px (str. 3)

    Kuracie mini rezne obaľované v orechoch a parmezáne presne do ruky k chrumkavej bagete, alebo len tak so šalátom.

    Kuracie rezne obaľované v orechoch a parmezáne

    Postup:

    1. Kuracie prsia nakrájame na menšie plátky, ktoré jemne naklepeme tĺčikom na mäso, alebo opakom noža. V jednej miske vyšľaháme vajíčka. V druhej miske premiešame mleté orechy a strúhaný parmezán so soľou. Pre peknú farbu môžeme pridať kurkumu.

    2. Rezne obaľujeme najskôr vo vajci a potom v orechovo syrovej „strúhanke“.

    3. Pečieme vo vyhriatej rúre na 180 stupňov Celzia cca 15 min. Pridáme nakrájanú bagetu a dáme pod gril na ďalších 5 minút.

    4. Pretlak zohrejeme v menšom hrnci, primiešame smotanu, soľ, korenia a cesnak. Dresing potom vychladíme.

    5. Rezne podávame s dresingom a rýchlym šalátom „coleslaw“ z mrkvy, šalátu a /a alebo bielej kapusty a s mesiačikom citróna.