Minestrónka s paradajkami, fazuľou a slaninkou

 | 

Čas prípravy: 

15

 min

Čas varenia: 

12

 min

Ingrediencie
  • 1 kvalitný paradajkový pretlak, alebo konzervované krájané paradajky
  • 1 plechovka bielej fazule
  • Tarhoňa alebo obľúbená drobná cestovina
  • Olivový olej
  • Bazalka alebo oregano
  • Ingrediencie
  • 1 kvalitný paradajkový pretlak, alebo konzervované krájané paradajky
  • 1 plechovka bielej fazule
  • Tarhoňa alebo obľúbená drobná cestovina
  • Olivový olej
  • Bazalka alebo oregano
  • Nutričné hodnoty

    banner billa
    Minestrónka je polievka, ktorá má mnoho podôb. Je to sýta a výdatná talianska zeleninová polievka, ktorú viete namiešať na chuť presne pre vašu rodinu. Keď potrebujeme navariť domáce a teplé jedlo rýchlo, pomáhajú kvalitné pretlaky, či konzervovaná zelenina.

    Minestrónka zimná a sýta so slaninkou a fazuľou v expresnej úprave

    Postup:

    1. Na oleji orestujeme nakrájanú slaninku a mrkvu. Keď mrkva zmäkne a pustí trochu farbu, pridáme paradajkový pretlak.

    2. Necháme zovrieť a pridáme horúcu vodu v potrebnom množstve.

    3. Keď je zelenina mäkká dochutíme bazalkou a / alebo oreganom a štipkou čierneho korenia.

    4. Cestovinu uvaríme zvlášť a pridáme do polievky, alebo podávame zvlášť a každý si dá sám.