Hot dogy sú celoročný hit. Rýchle, obľúbené a dochutíte si ich podľa svojich detí, priateľov, či príležitosti, na akú ich chystáte. Tie naše sú z obľúbených slovenských Spišských párkov Chute Slovenska a chrumkavej zeleniny.
Postup:
- Pečivo narežeme pozdĺžne, ale neprekrojíme ho celkom.
- Párky narežeme drobnými zárezmi a opekáme na rozpálenej panvici.
- Šalát a papriky umyjeme, cibuľu očistíme a všetko nakrájame na pásiky.
- Pečivo najskôr potrieme horčicou, kečupom alebo barbecue omáčkou. Vložíme šalátové listy a opečené párky. Pridáme čerstvo mleté farebné korenie a nakrájané chrumkavé papriky a červenú cibuľu. Podľa želania ešte dochutíme napr. barbecue omáčkou a bylinkami.
- Podávame ešte horúce v servítke, alebo napr. aj v papieri na pečenie.