Na Silvestra býva veselo. Nálada s pribúdajúcimi hodinami stúpa a treba byť pripravený na každú návštevu. Dobrý hostiteľ sa ľahko spozná už podľa toho, čo ponúka jeho stôl. Rozmanitosť, pestrá farebnosť a rôznosť chutí, to je recept, ktorý nesklame. Na silvestrovskom stole by určite nemali chýbať obložené chlebíčky. Takže nech sa páči, postupujte presne podľa návodu, ktorý vám Jarda Žídek majstrovsky predvedie vo videu, aj tipmi a trikmi, ktoré možno ešte nepoznáte.
Postup:
- Postupne si pripravíme parížsky majonézový šalát a potom aj skvelú vajíčkovú a avokádovú nátierku s chrenom.
- Je len na vás, aký typ pečiva použijete, či veku, celozrnný chlieb alebo bagety. Pri príprave chlebíčkov sa môžete inšpirovať naším videom alebo vlastnou kreativitou. 🙂