Grilovaný Camembert s hruškou a orechmi

 | 

Čas prípravy: 

10

 min

Čas varenia: 

20

 min

Coolinari
Coolinari

 | 

Čas prípravy: 

10

 min

Čas varenia: 

20

 min

Ingrediencie
  • mix šalát
  • cherry paradajky
  • citróna
  • pár vetvičiek tymianu
  • (vločky chilli – voliteľné)
  • Na dresing:

    EV

    Ingrediencie
  • mix šalát
  • cherry paradajky
  • citróna
  • pár vetvičiek tymianu
  • (vločky chilli – voliteľné)
  • Na dresing:

    EV

    Nutričné hodnoty

    banner billa

    Grilovaný Camembert je obľúbená špecialita nie len pri domácom grilovaní, ale podávajú ho aj mnohé vyhlásené reštaurácie. Predurčuje ho k tomu skvelá kombinácia rôznych chutí, ktoré sa vďaka tepelnej úprave dostanú do úžasnej rovnováhy. Recept je veľmi jednoduchý, tak prečo si ho nespraviť aj doma 🙂

    Postup:

    1. Do malého uzatvárateľného pohára vložte všetky ingrediencie na dresing a riadne pretrepte. Dresingom prelejte mix šalátových listov a cherry paradajok. Dobre premiešajte.
    2. Hrušku narežte na hrubšie plátky, pokvapkajte citrónovou šťavou a prelejte trochou medu, osoľte.
    3. Alobal pokvapkajte olivovým olejom, uložte naň camembert, osoľte, okoreňte, môžete použiť aj vločky chilli, tymian. Alobal dobre uzatvorte.
    4. Hrušky a camembert grilujte z oboch strán, orechy orestujte. Na tanieri camembert posypte orechmi a prelejte trochou medu. Podávajte na listovom šaláte, doplnenom o plátky grilovanej hrušky.

    Želáme vám veľa zábavy a radosti pri grilovaní. Vyskúšajte aj ďalšie naše recepty na grile.